Turks
Mant? Deeg gevuld met ui, rundergehakt en met diverse specerijen. De deegballetjes worden gestoomd en vervolgens geserveerd met een saus van yoghurt en knoflook | €8.50 | |
Yaprak sarmas? 8 stuks Deze lekkernij bestaat uit een speciaal toebereid vulsel van rijst, tomaten en gehakt dat wordt opgerold in druivenbladeren | €6.50 | |
Içli köfte per stuk Klassiek Turks gerecht met gekruid gehakt en deegbollen van bulgur, gevuld met kruidige uien, paprikapoeder en walnoten | €2.50 | |
Su böre?i per stuk Een mengsel van feta kaas of künefe kaas, peterselie en olie tussen de lagen verspreid. Het geheel wordt met boter bestreken | €5.50 | |
Kalem böre?i 3 stuks Een Turks bladerdeeg bereid in lange broodjes, traditioneel gevuld met kaas en op lage temperatuur gebakken | €5.50 | |
Trileçe Een biscuitgebak gedrenkt in drie soorten melk: verdampte melk, gecondenseerde melk en volle melk. Is een hele lichte cake met veel luchtbelletjes | €7.75 | |